Praat met ons Admissions Team

We waarderen het dat je leerlingen helpt om de onderwijsinstelling te vinden die perfect bij hen past. En wie weet past UCR wel perfect bij de volgende student die je helpt?! Je bent altijd meer dan welkom om contact met ons op te nemen als je, of jouw leerlingen, vragen hebt over ons Liberal-Arts and Sciences-programma. Bijvoorbeeld over onze toelatingseisen, het aanmeldingsproces of het studentenleven in Middelburg. Dit kan op de volgende manieren:

  • Via email
  • Via een online gesprek:


Kom op bezoek in Middelburg

Ben je benieuwd naar de sfeer, de faciliteiten of de laatste ontwikkelingen binnen onze universiteit? Stuur dan een email naar Rosalie Koppejan. Samen kijken we dan hoe we je bezoek het beste kunnen vormgeven. We kunnen individuele bezoeken realiseren, we kunnen klassen verwelkomen, maar ook decanenkringen ontvangen.

Daarnaast zijn er ook activiteiten te organizeren, zowel in Middelburg als op middelbare scholen zelf. Zo kunnen we workshops geven over profielwerkstukken, informeren over UCR zelf of masterclasses geven in verschillende vakken die we aanbieden.

Check de links

De belangrijke details staan ook op onze website, hier een handige lijst met links en informatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Als je graag onze tweejaarlijkse decanennieuwsbrief wilt onvangen, kun je dit formulier invullen. Voor een informatiepakket dat je zelf kan samenstellen, kun je het onderdeel Bestellen ook invullen.