Noodfonds

Om studenten in nood uit de regio Oekraine te helpen, is de Friends of UCR een crowdfunding actie gestart. U kunt hier meer over lezen op het WhyDonate platform of u kunt hieronder direct een donatie overmaken.

If you want to support the Friends of UCR, but not necessarily contribute to the emergency fund, you can also become a Friend!
Indien u wel de Friends of UCR will ondersteunen maar niet wil bijdragen aan het bovenstaande noodfonds, dan kunt u ook Friend worden!

Over de Friends of UCR

De Friends of UCR is een onafhankelijke stichting die renteloze leningen verstrekt aan niet-Europese studenten van University College Roosevelt. Het doel van de Friends of UCR is het financieel ondersteunen van talentvolle en ambitieuze studenten d.m.v. een rente-vrije lening. Deze lening is zowel ‘needs based’ (gekeken naar de financiële situatie van de student), als ‘merit based’ (gekeken naar de academische resultaten van de student).

Om leningen uit te kunnen geven, organiseren wij sinds 2013 jaarlijks een fundraising diner. Sinds de oprichting is € 220.000 bijeengebracht. Met deze gelden hebben we aan meer dan 30 studenten uit 15 verschillende landen studiebeurzen kunnen uitreiken. En de eerste afgestudeerde studenten zijn met aflossing begonnen. Zo krijgt het door u bijeengebrachte geld een tweede leven, want ook deze gelden worden aan nieuwe beurzen besteed. Bekijk hier een compilatie van het Fundraising diner 2019!

Quote of Anmol

Maar door de huidige Corona crisis, heeft het diner dat gepland stond voor september 2020 niet door kunnen gaan. Dit betekent ook dat wij voor het komende jaar minder studenten kunnen helpen met een lening. Daarom hebben we uw hulp nodig!

Om onze talentvolle, internationale studenten toch van leningen te kunnen voorzien, heeft de Friends of UCR een speciale donatie actie opgezet. Door de QR code boven aan de pagina te scannen met de camera van uw mobiele telefoon, of door deze link te volgen, komt u op onze donatiepagina. Hier kunt u kiezen voor een eenmalige of periodieke donatie van een bedrag van uw keuze. Wij hebben hier gekozen voor het platform van WhyDonate, omdat dit voor u een veilige manier van doneren is, en de Friends of UCR per donatie enkel de transactiekosten hoeft te betalen. Uw donatie komt dus ook echt ten goede van de student! Mocht u toch liever kiezen voor een periodieke schenking die belasting aftrekbaar is, dan kunt u dit formulier gebruiken. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar friends@ucr.nl.

Quote of Mohammadreza